FBit-Connect logo

FBit-Connect heeft een pakket samengesteld dat bestaat uit vier afzonderlijke en afgebakende service-eenheden. Hierdoor bepaalt u zelf wat u wilt, van advies over functionaliteit en het daarvoor benodigde budget, tot een volledig pakket waarbij alles voor u geregeld wordt en u er geen omkijken naar heeft.

1. Globaal advies en prijsindicatie

Aan de hand van de ingevulde vragenlijst en een persoonlijk gesprek geeft FBit-Connect u een eerste advies en een prijsindicatie. Dit eerste advies is geheel vrijblijvend en kost u niets.

2. Definitief advies en vaststelling investeringsbudget.

Aan de hand van het eerste advies wordt er een concreet voorstel gemaakt met uw wensen gekoppeld aan uw investeringsbudget voor het maken van een website.

3. Bemiddeling.

Aan de hand van de gegevens uit punt 2 vraagt FBit-Connect offertes aan bij Internet Service aanbieders en adviseert en bemiddelt bij uw keuze op het gebied van:
Hosting
Design
Web development
Content Management
FBit-Connect onderhandelt om voor u de beste kwaliteit/prijsverhouding te krijgen.

4. Volledige projectbegeleiding

Als er een keuze gemaakt is uit de aanbieders, begeleidt FBit-Connect het totale traject tot de totstandkoming van uw website, waarbij u er vanuit kunt gaan, dat alles volgens afspraak wordt gerealiseerd.

home werkwijze contact referentie